fbpx

За вас имаме добра понуда

Добивате пакет непечатени кеси од 12 L со блок дно од кафена KRAFT хартија за само 3000 денари со вклучен ДДВ. Во пакетот има 200 кеси.

 

12L хартиени кеси @ KESANOVA
12L хартиени кеси @ KESANOVA

Кесите од 12 L со блок дно од кафена KRAFT хартија се 25 см широки, 26 см високи и 20 см на страната што се превиткува. Кесите имаат рамни рачки. Се разбира можете да ги добиете и како печатени кеси.

Оригинално, кесите од 12L беа направени за кутии за хамбургери.

Имаме хартиени кеси на залиха

Во моментов има голема побарувачка на кеси со блок дно на светскиот пазар бидејќи пластичните кеси се забранети во сè повеќе земји. Исто така во Македонија. Но, не очајувајте. Ние сè уште ги имаме!

Имаме кеси во бела и во кафена боја на залиха, во формати 5L, 6L, 8L, 10L, 15L, 17L кеси за цвеќе, 21L, 25L, 26L “супермаркет”, 30L, 35L, 49L, како и Take Away кеси и кеси за пица со и без рачки. Прв дојден – прв услужен.

Соработуваме со ТРОДАТ

Соработуваме со Тродат Печат Гравер ДОО, кој обезбедува 10% попуст на печатот кога ќе купите непечатени кеси од КЕСАНОВА.

Ова е особено важно ако вашето лого или мотив се еднобојни, доколку не сакате да платите за принт и ако имате време сами да си ги печатите кесите.

Веројатно можете да ги добиете уште денес. Јавете се или пратете порака на 076 420 010 или на е-маил info@kesanova.mk или …