fbpx

За вас имаме добра понуда

Добивате кутија непечатени кеси од 15 L со блок дно од кафена KRAFT хартија за само 3600 денари со вклучен ДДВ. Во кутијата има 250 кеси.

15L Hartieni Kesi @ KESANOVA DOO
15L Хартиени кеси од KESANOVA ДОО

 

Кесите од 15 L со блок дно од кафена KRAFT хартија се 25 см широки, 34 см високи и 15 см на страната што се превиткува.  Кесите имаат рамни рачки. Се разбира можете да ги добиете и како печатени кеси.

Кесите од 15L се наменети за малопродажба. Имаат тестиран капацитет за товар од 6½ кг бидејќи се направени од најмалку 90% нерециклирана хартија.

Имаме хартиени кеси на залиха

Во моментов има голема побарувачка на кеси со блок дно на светскиот пазар бидејќи пластичните кеси се забранети во сè повеќе земји. Во Македонија, исто така, барем еден од големите синџири на малопродажни продавници има проблеми со набавката.  Но, не очајувајте. Ние сè уште ги имаме!

Имаме кеси во бела и во кафена боја на залиха, во формати 5L, 6L, 8L, 10L, 12L, 17L кеси за цвеќе, 21L, 25L, 26L, 30L, 35L, 49L, како и Take Away кеси и кеси за пица со и без рачки. Прв дојден – прв услужен.

Соработуваме со ТРОДАТ

Соработуваме со Тродат Печат Гравер ДОО, кој обезбедува 10% попуст на печатот кога ќе купите непечатени кеси од КЕСАНОВА.

Ова е особено важно ако вашето лого или мотив се еднобојни, доколку не сакате да платите за принт и ако имате време сами да си ги печатите кесите.

Веројатно можете да ги добиете уште денес. Јавете се или пратете порака на 076 420 010 или на е-маил info@kesanova.mk или …