fbpx

Купете хартиени кеси онлајн 

Дали вашите клиенти бараат решение за зелено пакување? Дали ви треба брза испорака? Дали сакате да избегнете неквалитетна хартија? Одете во веб-продавницата на КЕСАНОВА!

хартиени кеси @ KESANOVA web shop
хартиени кеси @ KESANOVA web shop

Веб-продавницата КЕСАНОВА нуди: 

  • Virgin KRAFT хартија, вистинска носивост и јачина на кинење
  • Хартија секогаш природно разградлива
  • Брза испорака и плаќање со КОД
  • 13-17 различни формати во кафена или бела боја
  • Ниско ниво на MOQ

Одете во веб-продавницата на КЕСАНОВА

Пробајте, споредете со што и да е на пазарот и може да ги преземеме следните чекори заедно.