fbpx

Хартиени кеси за цвеќе и растенија

Кесите за цвеќе изработени од КРАФТ хартија се практични и цврсти, тие одговараат на зелената средина што повеќето цвеќари природно повеќе ја сакаат, и добро ги штитат цвеќињата или растенијата за време на транспортот.

Кеси за цвеќе од 17L и 12L во Цвеќарница Мели, на ул. Френклин Рузвелт во Скопје.
Кеси за цвеќе од 17L и 12L во Цвеќарница Мели, на ул. Френклин Рузвелт во Скопје. Благодарност до вработените во Мели за можноста за фотографирање и до Novatone Group за фотографијата со производот.

Значи, вашиот клиент не мора да се враќа дома со едно од петте растенија или цвеќиња кое личи на Алберт Ајнштајн. Напротив, избегнатата загуба од 20% е повеќе од доволна за да купите соодветна хартиена кеса – дури и зајакната кеса за цвеќе отпорна на влага од KESANOVA со ваше отпечатено лого.

8 саксија 9 cm flowerbags
6 саксија 13 cm flowerbags
Нашите кеси за цвеќе од 17L кои се зајакнати за да бидат отпорни на влага во бела или кафеава боја, собираат осум саксии со големина 9 или шест саксии со големина 13, на пример.

Нашата кеса за цвеќе од 17L (350x170x245) mm е создадена да собере шест или осум саксии. Хартијата на овој формат е зајакната за да биде отпорна на влага и ние често ги продаваме кесите со дополнителен слој за стабилизирање на дното на кесата.

Кесата од 17L не е единствената што одговара на намената за заштита на цвеќињата или растенијата за време на транспортот. Ние исто така продаваме и кеси од 12L за истата намена (250x200x260) mm, поради широката страна или длабочината на подлогата, а особено кесите од 35L (350x200x400) mm се користат за носење повисоки растенија.

Цветна кеса 17L (350x170x245) mm од KESANOVA.
Право во багажникот на автомобилот. Без нечистотија, без оштетување. Во овој случај од Цвеќарница Мели, на ул. Френклин Рузвелт во Скопје. Кеса за цвеќе од 17L (350x170x245) mm од KESANOVA.
Цветна кеса 17L (350x170x245) mm од KESANOVA.
Право во багажникот на автомобилот од градинарскиот центар за одгледување цвеќиња близу вас. Без нечистотија, без оштетување. Кеса за цвеќе од 17L (350x170x245) mm од KESANOVA.