fbpx

E-трговија

Повеќето наши Кеси се погодни за е-трговија, но 6L, 8L и 26L се најпопуларни, додека „Take Away“, 12L и 21L се најкористени кога станува збор за готови оброци.

Кесите се користат за испорака на производи за здравје и убавина, за испорака на намирници и за угостителски услуги.

Хартиени кеси за е-трговија
Хартиени кеси за е-трговија @ KESANOVA ДОО