fbpx

Односи со јавноста

На агенциите за рекламирање, односи со јавноста и комуникација честопати ќе им требаат малку и брендирани кеси за еднократни настани и кампањи. Ова многу добро се вклопува во нашата технологија што овозможува мали изданија хартиени кеси по разумни цени, дури и со разнобојно печатење.

Можеме да понудиме и индивидуално печатење на секоја торба – на пр. нумерирање – сè додека клиентот испорача датотека подготвена датотека за задачата.

За овие цели, ние главно ги продаваме форматите 5L, 6L, 8L, 10L, 15L, 25L и 26L.

26Л хартиена кеса @ KESANOVA ДОО
26Л хартиена кеса @ KESANOVA ДОО