fbpx

Нови цени итн од 2024 година

Нови цени @ Kesanova

Цените се менуваат за непечатени кеси. Проверете ги новите цени на kesanova.mk > shop. Најзабележителен пад на цената е поврзан со кесите од бела хартија.

Цените се менуваат за дигитално печатени кеси. Добијте ревидиран ценовник со пишување info@kesanova.mk Најзабележителен пад на цената е поврзан со форматите на кеси од бела хартија и кафеавата 35L.

Веќе не се произведуваат кеси од 5 литри. Имајте предвид дека кесите од 5 литри (175x75x293)mm повеќе не се произведуваат. Доставуваме додека магацинот не се испразни

Нови опции за флексографско печатење! Флексографски печатените кеси обично се поевтини од дигитално печатените кеси. Ние сме повеќе од подготвени да ви кажеме за опциите.

Среќна Нова Година