fbpx

Брзо, шарено и флексибилно решение за пакување за Божиќен шопинг на Paket.mk

Од денес на paket.mk има понуда на кеси за подароци кои можете сами да ги направите. Кесите ги обезбедува KESANOVA, која и покрај ограниченото издание, може брзо и ефтино да достави кеси со различи мотиви и бои.

26 литарски KESANOVA хартиени кеси со сезонски дизајн за paket.mk.
26 литарски хартиени кеси со сезонски дизајн за paket.mk.

Paket.mk сега им нуди на корисниците онлајн сами да направат Божиќна или Новогодишна кеса за подароци. Кесите се моментално достапни со три различни сезонски мотиви.  Меѓутоа, наоѓањето на кеси кои ги исполнуваат сите барања не беше баш едноставно:

„Нам ни беа потребни кеси за Божиќната и Новогодишната продажба“, вели ГИД Драган Јосифовски од paket.mk, а тоа значеше релативно мал број на кеси и во исто време ни беа потребни многу празнични сезонски бои, а сакавме да испечатиме и повеќе мотиви“.    

„Знаеме дека тоа е рецептот за скапи пакувања, особено кога ви е потребна брза достава“, додава Драган.

Paket.mk го најде решението во KESANOVA

Креирана е 26 литарска кафена кеса за супермаркетите

KESANOVA е специјализирана за релативно мали принтови во боја. Сите 26 литарски кеси во кафена боја (320x170x400 мм) веќе се креирани за супермаркетите.

Но, KESANOVA доставува кеси и за големи продавници, на пример, ланци на супермаркети кои сакаат решенија за пакување кои не ја загадуваат животната средина.