fbpx

За КЕСАНОВА

КЕСАНОВА ДОО е основана во 2017 година и е во сопственост на Џон Петерсен (DK/МК). КЕСАНОВА се заснова на Скандинавски индустриски капацитет во рамките на хартиеното пакување, кој работи на пазарите низ цела Европа. Џон Петерсен, исто така, го поседува TekstPetersen ДООЕЛ.

Производството на КЕСАНОВА ДОО се одвива во Република Македонија.

Кесанова ДОО е застапник на Flexo Wash (flexowash.com) во Северна Македонија, Косово и Албанија. Flexo Wash нуди иновативни и висококвалитетни решенија за чистење за да ги задоволи индивидуалните потреби на печатачите ширум светот.

Flexo Wash ги покрива сите видови машини за чистење
и за течности за чистење со растворувачи и без растворувачи, како и за ласерски единици за чистење како алтернатива без отпад:
перење анилокс, миење делови, миење plates (полимер итн.), миење на sleeves, перење screens, чистење на цилиндри, и течности за чистење за сите видови перење (рачно или машинско).

КЕСАНОВА ДОО, рег.бр. 7273894, даночен бр. 4082018521556,  жиро см-ка 210-0727389401-34 НЛБ АД Скопје