fbpx

Услови за продажба и испорака

Нарачки: 

Ве молиме нарачајте преку е-пошта или на телефон. Истотака може да нарачате и непечатени кеси преку нашата веб-продавница. 

 

Цени и плаќање: 

Цените на непечатените кеси се објавени на веб-продавницата, со вклучен ДДВ. Истотака тука се и цените на доставата. 

За непечатените кеси се плаќа COD.  

Печатените кеси во помал број (дигитален принт) се доплаќаат 50% однапред преку банкарски трансфер – 50% во рок од 14 дена од денот на испораката Печатените кеси во поголем број (флексопринт) се плаќаат во согласност со договор. 

 

Испорака: 

Кесите се доставуваат преку курир во Северна Македонија, доколку ништо останато не е договорено. Сепак, печатените кеси моментално (09.04.22) се доставуваат бесплатно во Скопје. 

Печатените кеси во поголем број (флексопринт) се доставуваат во согласност со договор. 

 

Време на испорака: 

Моментално произведуваме во рок од една недела (4.9.22), сметано од спремниот материјал и кога е извршена претплата. Печатените кеси коишто се во поголем број (флексопринт) се исклучени од ова правило и времето на производство варира. 

 

Доставен материјал: 

Одговорноста на клиентот е дека поднесениот/поставениот материјал за печатење не го прекршува важечкиот закон за авторски права. 

 

Резервации: 

Резервациите се направени за производи на попуст, грешки во вкусот и грешки во цената.