fbpx

Првиот Flexo Wash чистач за анилокси поставен во С. Македонија

Тринга е првата печатница во Северна Македонија која е домаќин на машината Flexo Wash за чистење на анилокси. Моделот FW2000M е во функција од оваа недела.

Flexo Wash FW2000M @ Tringa
Flexo Wash FW2000M @ Tringa

Машината FW2000M сега е поставена во Tringa Design & Flexo во близина на Тетово. Тринга е семејна компанија, која се шири и гледа напред, која печати флексо, како и офсет.

Чистачот за анилокс веќе ја докажа својата вредност, бидејќи тестот беше спроведен на долго користени анилокси. Како што професионалците ќе препознаат од овие фотографии, резултатите беа очекувано импресивни.

Одговарање на потребите на печатачите ширум светот

Flexo Wash нуди иновативни и висококвалитетни решенија за чистење за да ги задоволи потребите на печатачите ширум светот.

Решенијата на Flexo Wash обезбедуваат постојан квалитет на печатење и висока продуктивност, истовремено фокусирајќи се на безбедни работни услови и одржливост.

Со 30 години развој на иновативна технологија за чистење, Flexo Wash ги покрива сите видови машини за чистење и за течности за чистење со растворувачи и без растворувачи – и најновите единици за чистење со ласер како алтернатива без отпад.

Кесанова Доо е застапник на Flexo Wash во Албанија, Косово и Северна Македонија.