fbpx

Формати на хартиени кеси

хартиени кеси формати
Hartieni kesi

Табелата подолу ги прикажува нашите стандардни формат на блок дно хартиени кеси. Ние произведуваме повеќе видови кеси и специјални формати според вашите желби. Слободно контактирајте не за дополнителни информации.

Придобивките се однесуваат на сите формати:

  • Еколошка стабилност
  • Голема издржливост
  • Нема дополнителни трошоци за повеќе бои
  • Локално производство
  • Влажност засилена хартија (ако е WS означена)

Преземете ја табелата во pdf формат.
(вклучувајќи ги сите пет колони, додека на паметни телефони може да видите помалку колони)

ИмеГолемина (Ширина/Страна/Висина)Квалитетиа ХартијаБојаИздржливост/
Јачина
5 литарска кеса175 x 75 x 293 mm80 г/m² virgin KRAFTкафена/бела2½ кг
6 литарска кеса 180 x 105 x 230 mm70 г/m² virgin KRAFTкафена/бела
6 литарска кеса, без рачки180 x 105 x 230 mm70 г/m² virgin KRAFT Кафена
8 литарска кеса220 x 125 x 290 mm70 г/m² virgin KRAFTкафена/бела 4½ кг
10 литарска кеса220 x 125 x 350 mm70 г/m² virgin KRAFT кафена/бела 5½ кг
12 литарска кеса250 x 200 x 260 mm80 г/m² virgin KRAFT кафена/бела  
15 литарска кеса250 x 150 x 340 mm70 & 100 г/m² virgin KRAFTкафена/бела 6½ кг (70г/m²)
16 литарска кеса, без рачки250 x 150 x 430 mm70 г/m² KRAFTкафена
17 литарска кеса 350 x 170 x 245 mm 80 г/m² virgin KRAFT, WS ако кафена, Кеса за цвеќе кафена/бела
20 литарска кеса320 x 170 x 310 mm80, 90 & 100 г/m² 
21 литарска кеса, “doggie bag”320 x 220 x 260 mm80 г/m² FSC virgin KRAFTкафена  
25 литарска кеса320 x 170 x 350 mm80, 90 & 100 g/m² virgin KRAFTкафена/бела 10 кг (80г/m²)
26 литарска кеса320 x 170 x 400 mm80, 90 & 100 г/m² virgin KRAFTкафена/бела 12 кг (80г/m²)
30 литарска кеса320 x 170 x 450 mm80, 90 & 100 г/m² virgin KRAFTкафена/бела 14 кг  (100г/m²)
32 литарска кеса350 x 170 x 450 mm100 г/m²кафена/бела  
35 литарска кеса350 x 200 x 400 mm100 г/m² virgin KRAFTкафена/бела 14 кг
49 литарска кеса450 x 180 x 480 mm110 г/m² virgin KRAFTкафена/бела 20 кг
Take Away кеса, без рачки350 x 170 x 350 mm80 г/m² WS virgin KRAFT Кафена
Пица кеса360 x 320 x 385 mm100 г/m² virgin KRAFT Кафена
Пица кеса, без рачки360 x 320 x 455 mm100 г/m² virgin KRAFTКафена

WS хартијата е со влажност засилена хартија подготвена на отпорност на влага или влажни услови.