fbpx

Цени

Нашите единечни цени варираат зависно од бројот на нарачаните кеси и избраниот формат.

Доколку сакате да купите кеси со принт, цените зависат и од тоа која технологија се применува во вашиот случај. Ние користиме Флексо печатење за поголеми количини (10.000+) и дигитален препечаток за помали количини (до 10.000).

Добијте брза индикативна цена за помали количини со принт

За помали количини произведени со помош на дигитално препечатување, цената е иста – без разлика на бројот на бои за печатење. Во принцип, помалите кеси се поевтини, додека поголемите формати се поскапи.

Прати СМС на 076 420 010 со информации за избраниот формат и број - како во примерот горе.
Прати СМС на 076 420 010 со информации за избраниот формат и број – како во примерот горе.

Контактирајте нè директно за цени поврзани со поголеми количини печатени хартиени кеси

Одете во веб-продавницата за цени на непечатени кеси

Ние исто така нудиме непечатени кеси во однапред дефинирани количини. Можете да купите преку нашата веб-продавница или директно да нè контактирате. Кесите се спакувани во кутии или врзани пакети. Фиксните количини варираат од 150 до 600 и зависат од големината на кесите.

Trodat

Ако претпочитате сами да си ставате печат на кесите, ве молиме имајте предвид дека соработуваме со ТРОДАТ ПЕЧАТ ГРАВЕР.

Купете ги нашите кеси непечатени, прикажете ја вашата сметка во ТРОДАТ ПЕЧАТ ГРАВЕР и ќе добиете 10% попуст на печатот на хартиената кеса.