fbpx

10Л (220х125х350)мм

Хартиени кеси 10Л
Hartieni kesi 10L
10Л хартиена кеса @ KESANOVA ДОО

Оваа кеса е произведена од бела или кафена КРАФТ хартија, 70 г/м2. Рамните рачки се прицврстени од внатрешна страна. Заради максималната отпорност на кинење на КРАФТ хартијата, кесата на тестот за јачина има вредност од 5½ кг.

Нашите цени за помали количини (100 < x < 10.000) вклучуваат предна испечатена страна во повеќе бои со CMYK-мастило. Во тој случај не е потребна клише плоча туку само векторизиран фајл кој треба да го достави корисникот.

Податоци за мерките: Ширина x превиткан страничен дел x висина.

За претплата или за поголеми количини (флекс-принт) јавете се или испратете е-маил за да склучиме посебен договор.

Сите формати.