fbpx

12Л (250х200х260)мм

Хартиени кеси 12Л
Hartieni kesi 12L
12Л хартиена кеса @ KESANOVA ДОО

Оваа кеса е произведена од бела или кафена КРАФТ хартија, 80 г/м2. Рамните рачки се прицврстени од внатрешна страна. Нашата хартија КРАФТ е минимум 90% нерециклирана хартија. Ова е гаранција за максимална јачина.

Оваа кеса е специјално направена за да собере пакувања од фолија и стиропор, на пример, кои се користат во рестораните и хотелите во Северна Македонија.

Нашите цени за помали количини (100 < x < 10.000) вклучуваат предна испечатена страна во повеќе бои со CMYK-мастило. Во тој случај не е потребна клише плоча туку само векторизиран фајл кој треба да го достави корисникот.

Податоци за мерките: Ширина x превиткан страничен дел x висина.

За претплата или за поголеми количини (флекс-принт) јавете се или испратете е-маил за да склучиме посебен договор.

Сите формати.