fbpx

16Л (250x150x430)мм, без рачки

16Л хартиена кеса @ KESANOVA ДОО
16Л хартиена кеса @ KESANOVA ДОО

Оваа кеса е произведена од кафена КРАФТ хартија, 70 г/м2. Оваа конкретна хартија е произведена со 80% кафеав КРАФТ и 20% рециклиран кафеав КРАФТ.

Нашите цени за помали количини (100 < x < 10.000) вклучуваат предна испечатена страна во повеќе бои со CMYK-мастило. Во тој случај не е потребна клише плоча туку само векторизиран фајл кој треба да го достави корисникот.

Податоци за мерките: Ширина x превиткан страничен дел x висина.

За претплата или за поголеми количини (флекс-принт) јавете се или испратете е-маил за да склучиме посебен договор.

Сите формати.