fbpx

17Л (350х170х245)мм Кеса за цвеќе

Хартиени кеси 17Л
Hartieni kesi 17L
17Л хартиена кеса @ KESANOVA ДОО

Оваа кеса е произведена од бела или кафена КРАФТ хартија, 80 г/м2. Рамните рачки се прицврстени од внатрешна страна. Нашата хартија КРАФТ е минимум 90% нерециклирана хартија. Ова е гаранција за максимална јачина.

Оваа кеса е првично произведена како кеса за цвеќе и во неа собира осум саксии со големина 9 или шест саксии со големина 13, на пример. Кафеавата верзија на оваа кеса е направена од хартија која е отпорна на влага.

Нашите цени за помали количини (100 < x < 10.000) вклучуваат предна испечатена страна во повеќе бои со CMYK-мастило. Во тој случај не е потребна клише плоча туку само векторизиран фајл кој треба да го достави корисникот.

Податоци за мерките: Ширина x превиткан страничен дел x висина.

За претплата или за поголеми количини (флекс-принт) јавете се или испратете е-маил за да склучиме посебен договор.

Сите формати.