fbpx

25Л (320х170х350)мм

Хартиени кеси 25Л
Hartieni kesi 25L
25Л хартиена кеса @ KESANOVA ДОО

Оваа кеса е произведена од бела или кафена КРАФТ хартија, 80 г/м2. Рамните рачки се прицврстени од внатрешна страна. Заради максималната отпорност на кинење на КРАФТ хартијата, кесата на тестот за јачина има вредност од 10 кг.

Нашите цени за помали количини (100 < x < 10.000) вклучуваат предна испечатена страна во повеќе бои со CMYK-мастило. Во тој случај не е потребна клише плоча туку само векторизиран фајл кој треба да го достави корисникот.

Податоци за мерките: Ширина x превиткан страничен дел x висина.

За претплата или за поголеми количини (флекс-принт) јавете се или испратете е-маил за да склучиме посебен договор.

Сите формати.