fbpx

49Л (450х180х480)мм

Хартиени кеси 49Л
Hartieni kesi 49L
49Л хартиена кеса @ KESANOVA ДОО

Оваа кеса е произведена од бела или кафена КРАФТ хартија, 110 г/м2. Рамните рачки се прицврстени од внатрешна страна. Заради максималната отпорност на кинење на КРАФТ хартијата, кесата на тестот за јачина има вредност од 20 кг.

Нашите цени за помали количини (100 < x < 10.000) вклучуваат предна испечатена страна во повеќе бои со CMYK-мастило. Во тој случај не е потребна клише плоча туку само векторизиран фајл кој треба да го достави корисникот.

Податоци за мерките: Ширина x превиткан страничен дел x висина.

За претплата или за поголеми количини (флекс-принт) јавете се или испратете е-маил за да склучиме посебен договор.

Сите формати.