fbpx

“Пица” (360x320x455)мм, без рачки

Пица кеса без рачки @ KESANOVA DOO
Пица кеса без рачки @ KESANOVA DOO

Оваа кеса е произведена од кафена КРАФТ хартија, 100 г/м2. КРАФТ хартијата е нерециклирана хартија, што гарантира максимална јачина.

Оваа кеса е специјално направена за да собере пица кутии, кои се користат во рестораните и хотелите во Северна Македонија.

Пица кеса без рачки @ KESANOVA DOO
Пица кеса без рачки @ KESANOVA DOO

Нашите цени за помали количини (100 < x < 10.000) вклучуваат предна испечатена страна во повеќе бои со CMYK-мастило. Во тој случај не е потребна клише плоча туку само векторизиран фајл кој треба да го достави корисникот.

Податоци за мерките: Ширина x превиткан страничен дел x висина.

За претплата или за поголеми количини (флекс-принт) јавете се или испратете е-маил за да склучиме посебен договор.

Пица кеса со рачки.

Сите формати.