fbpx

Запознајте на семејството на хартиени кеси со блок-дно

Еве гие. Семејството на хартиени кеси со блок-дно. За првпат, сите формати обединети на брегот на реката Вардар. Недостасува само белата 49-литарска кеса „strongman“, но нејзиниот кафен близнак е во горниот десен агол.

Хартиени кеси со блок-дно – семејна фотографија. Скопје, август 2019 година. Долу лево: 5L (литар) кеса во кафеава и бела боја и „цветната кеса„ од 17L во кафена (влажна засилена) и бела боја. Втор ред одлево: бели и кафени 6L кеси, 8L кеси и 12L “ланч кеси”. Трет ред одлево: 21L кафена „doggie bag“, бели и кафени 10L кеси и 15L „конференциски кеси“. Четврт ред одлево: 35L кафена кеса, бела и кафена 25L „city shopping кеси“ и 26L „shopping кеси . Најгоре одлево: 35L бела кеса, 30L бели и кафени кеси, и 49L „strongman“ во кафена боја.

Семејството е во Скопје за да ги следи потребите на пазарот во развој. Силни, еколошки хартиени кеси со повеќебојно печатење на бои базирани на вода влегуваат на местото на настанот каде не се доволни пластични кеси и кеси со послаб квалитет на хартијата.

Најдете ги точните мерки, индикации за јачина и повеќе податоци на веб-страницата на KESANOVA.

Семејни вредности на KESANOVA

  • Биоразградиви
  • Без или со низок одпечаток на јаглероди диоксид
  • Рециклирачки
  • На браникот на законите против пластика
  • Додава на довербата кон вас
  • Додава на вашата видливост
  • Долго и цврсто примарно влакно
  • Со повеќекратна употреба
  • Заменува пластика

Побарајте брза индикативна цена