fbpx

Нови цени итн од 2024 година

Нови цени @ Kesanova

Цените се менуваат за непечатени кеси. Проверете ги новите цени на kesanova.mk > shop. Најзабележителен пад на цената е поврзан со кесите од бела хартија.

Цените се менуваат за дигитално печатени кеси. Добијте ревидиран ценовник со пишување info@kesanova.mk Најзабележителен пад на цената е поврзан со форматите на кеси од бела хартија и кафеавата 35L.

Веќе не се произведуваат кеси од 5 литри. Имајте предвид дека кесите од 5 литри (175x75x293)mm повеќе не се произведуваат. Доставуваме додека магацинот не се испразни

Нови опции за флексографско печатење! Флексографски печатените кеси обично се поевтини од дигитално печатените кеси. Ние сме повеќе од подготвени да ви кажеме за опциите.

Среќна Нова Година

Нови цени од 2023 година

Нови цени @ Kesanova

Сметаме дека флуктуациите на цените на пазарите за хартија конечно се смирија и како резултат на тоа сега конечно ги променивме нашите цени.

Се двоумевме во врска со овие корекции на цените речиси две години, додека нашите просечни набавни цени се зголемија за околу 40%.

Промени во цените за непечатени кеси

Најдраматична промена има во цената за кеси од 6 литри со и без рачки кои се значително намалени. Од друга страна, се зголемуваат цените за форматите од 35 литри и 49 литри за кои најмногу се троши хартија, а се покачија и цените за 15 литри, 17 литри и 26 литри за белата верзија.

На веб-продавницата можете да ги најдете точните цени или да ги побарате новите каталози со цени.

Еден формат („26 литри“) е исто така достапен со понизок квалитет од нашиот вообичаен стандард. Неговата цена е намалена.

Промени во цените за печатени кеси

Направени се корекции на цените и за печатени кеси. Општо земено, цените се зголемени. Зголемувањата на цените се поголеми за поголемите формати. Меѓутоа, има и исклучоци. На пример, цената е намалена за 6 литри и 16 литри без рачки.

Првиот Flexo Wash чистач за анилокси поставен во С. Македонија

Тринга е првата печатница во Северна Македонија која е домаќин на машината Flexo Wash за чистење на анилокси. Моделот FW2000M е во функција од оваа недела.

Flexo Wash FW2000M @ Tringa
Flexo Wash FW2000M @ Tringa

Машината FW2000M сега е поставена во Tringa Design & Flexo во близина на Тетово. Тринга е семејна компанија, која се шири и гледа напред, која печати флексо, како и офсет.

Чистачот за анилокс веќе ја докажа својата вредност, бидејќи тестот беше спроведен на долго користени анилокси. Како што професионалците ќе препознаат од овие фотографии, резултатите беа очекувано импресивни.

Одговарање на потребите на печатачите ширум светот

Flexo Wash нуди иновативни и висококвалитетни решенија за чистење за да ги задоволи потребите на печатачите ширум светот.

Решенијата на Flexo Wash обезбедуваат постојан квалитет на печатење и висока продуктивност, истовремено фокусирајќи се на безбедни работни услови и одржливост.

Со 30 години развој на иновативна технологија за чистење, Flexo Wash ги покрива сите видови машини за чистење и за течности за чистење со растворувачи и без растворувачи – и најновите единици за чистење со ласер како алтернатива без отпад.

Кесанова Доо е застапник на Flexo Wash во Албанија, Косово и Северна Македонија.

Запознајте ја Сара Митова

Сара Митова е нашата нова вработена во Кесанова Доо од 1ви септември, па сега можеме повторно да комуницираме на македонски јазик.

Sara Mitova @ Kesanova Doo
Sara Mitova @ Kesanova Doo: “Тука сум за да помогнам при воведување на хартиените кеси на македонскиот пазар и проширување на анганжманот на истите преку социјалните медиуми.”

Сара со своите 26 години веќе го пронајде своето место во графичката индустрија и има 5 годишно искуство во областа како графички дизајнер

Драго ни е што во нашата компанија Кесанова добивме вистински тимски играч, а сето тоа се должи на претходната професионална кариера на Сара како ракометарка и дел од македонскиот ЖРК Вардар и данскиот Сондерјуске.

Кесанова Доо е мала компанија во Македонија, па затоа обврските на Сара наоѓаат примена во продукцијата, продажбата и развојот на компанијата. Посебно кога станува збор за контакт со клиентите и услуги на македонски јазик.

Данското ракометно минато на нашата вработена подразбира и познавање на данскиот јазик. Тоа секако е од голема предност, бидејќи Кесанова е агент за фирмата FLEXO WASH, чие седиште се наоѓа во Данска. Истотака сестринската фирма Кесанова Апс е лоцирана во Данска.