fbpx

KESANOVA Update #1

Хартиена кеса @ KESANOVA ДОО
Хартиени кеси @ KESANOVA ДОО

Исто така продаваме непечатени кеси.  Одлучивме да продаваме и непечатени кеси. За почеток, имаме готов ценовник за 15Л и 25Л кеси со рачки и за 6Л кеси без рачки – сите од кафена KRAFT хартија. Минимум за продажба е една кутија. Тоа е помеѓу 200 и 600, во зависност од форматот.

Вести за производи – Кеси за пица. Во јуни 2021 година воведовме нов производ на македонскиот пазар, имено Кеси за пица. Во кесите собира 6 кутии за пица, тие се многу цврсти и можат да се користат повеќекратно. Кесите за пица исто така собираат неколку кутии за торти и сл.

Сестринска компанија. Кесанова ДОО се шири. Штотуку основавме сестринска компанија во Данска, Kesanova ApS. Производството и понатаму останува во Македонија.

Билтен. Планираме да издаваме и билтен секогаш кога ќе имаме посебни понуди (распродажба и сл.), вести за производи, промени во цените и/или организациски вести. Известете нè дали преферирате да го добивате по е-пошта или слично.

Претстојни новости: хартија за виткање; банка на идеи за клиентите; фаворизирање на клиентите кои плаќаат на време.

Со почит,

Џон Петерсен
Kesanova.mk
076 420 010