fbpx

KESANOVA Update #2

Хартиена кеса @ KESANOVA ДОО
Хартиени кеси @ KESANOVA ДОО

Донесете свои хартиени кеси, а ние можеме да ги испечатиме. Не треба да ги купувате нашите хартиени кеси. Можете да донесете свои, а ние веројатно можеме да печатиме на нив.

Заднината за оваа нова понуда е што Македонија во моментов е преплавена со неквалитетни хартиени кеси. Нашите сопствени производи се направени од висококвалитетна „virgin“ хартија и затоа се поскапи. Сепак, поевтините кеси сепак можат да бидат добри за многу намени.

Нашата конкурентна предност останува тоа што можеме да печатиме помали количини, а цената е иста без оглед на бројот на бои во вашиот дизајн. (MOQ 250).

Продажба на кеси без принт. Сега нудиме непечатени кеси од целиот наш асортиман на производи – со или без рачки. Минимум за продажба е еден сет или пакет. Тоа е помеѓу 200 и 600, во зависност од форматот.

Соработуваме со Тродат Печат Гравер ДОО, кој обезбедува 10% попуст на печатот кога ќе купите непечатени кеси од KESANOVA. Ова е особено важно ако вашето лого или мотив се еднобојни, доколку не сакате да платите за принт и ако имате време сами да си ги печатите кесите.

Исклучителна понуда. Имаме посебна серија на кеси за супермаркети на залиха кои не се дел од нашиот стандарден асортиман.

Добивате кутија непечатени кеси, (320x160x390)mm со блок дно, од кафена KRAFT хартија за само 3300 денари со вклучен ДДВ. Во пакетот има 300 кеси. Кеси од кафена KRAFT нерециклирана хартија со рамни рачки.

Нашето мислење за врска македонските закони за пакување. Секако, ги поздравуваме новите македонски еколошки закони за пакување кои ќе помогнат во решавањето на тековните климатски и еколошки предизвици. Сигурни сме дека хартиените кеси се дел од решението во Македонија. Веруваме дека издржливите, повторно употребливи и природно разградливи квалитетни кеси ќе бидат дополнително привлечни.

Доколку сте менаџер за набавки, веројатно веќе сте наишле на лути клиенти ако за вашиот бизнис сте набавиле кеси со слаб квалитет. Ви препорачуваме да ги прочитате овие две статии:

Од нашиот блог:
Задругата Наша Добра Земја поддржува одржлива амбалажа за транспорт

Со почит,

Џон Петерсен
Kesanova.mk
076 420 010