Хартиени кеси, (175x75x293)мм, бела, 500 парчиња

7.200 ден со вклучен ддв

Модел: 5Л
Хартија: 80 г/м2 “virgin” KRAFT
Јачина: 2½ кг
Рачки: Со 5 нивоа на хартија
Животна средина