Хартиени кеси, (180x105x230)мм, кафена, 500 парчиња

5.300 ден со вклучен ддв

Модел: 6Л
Хартија: 70 г/м2 “virgin” KRAFT
Јачина: –
Рачки: Со 5 нивоа на хартија
Животна средина