Хартиени кеси, (180x85x220)мм, кафена, 500 парчиња

5.200 ден со вклучен ддв

Модел: 4,9Л
Хартија: 70 г/м2 “virgin” KRAFT
Јачина: –
Рачки: Со 5 нивоа на хартија
Животна средина