Хартиени кеси, (220x125x290)мм, бела, 250 парчиња

3.100 ден со вклучен ддв

Модел: 8Л
Хартија: 70 г/м2 “virgin” KRAFT
Јачина: 4½ кг
Рачки: Со 5 нивоа на хартија
Животна средина