Хартиени кеси, (220x125x350)мм, кафена, 250 парчиња

3.400 ден со вклучен ддв

Модел: 10Л
Хартија: 70 г/м2 “virgin” KRAFT
Јачина: 5½ кг
Рачки: Со 5 нивоа на хартија
Животна средина