Хартиени кеси, (250x150x340)мм, кафена, 100 парчиња

1.400 ден со вклучен ддв

Модел: 15Л
Хартија: 70 г/м2 “virgin” KRAFT
Јачина: 6½ кг
Рачки: Со 5 нивоа на хартија
Животна средина