Хартиени кеси, (250x150x430)мм, кафена, 200 парчиња

2.100 ден со вклучен ддв

Модел: 16Л
Хартија: 70 г/м2 KRAFT (80% “Virgin” и 20% рециклиран крафт)
Јачина: –
Животна средина