Хартиени кеси, (250x200x260)мм, бела, 200 парчиња

3.300 ден со вклучен ддв

Модел: 12Л
Хартија: 80 г/м2 “virgin” KRAFT
Јачина: –
Рачки: Со 5 нивоа на хартија
Животна средина