Хартиени кеси, (320x170x350)мм, кафена, 200 парчиња

3.200 ден со вклучен ддв

Модел: 25Л “city shopping”
Хартија: 80 г/м2 “virgin” KRAFT
Јачина: 10 кг
Рачки: Со 5 нивоа на хартија
Животна средина