Хартиени кеси, (320x170x400)мм, бела, 200 парчиња

3.700 ден со вклучен ддв

Модел: 26Л “supermarket”.
Хартија: 80 г/м2 “virgin” KRAFT
Јачина: 12 кг
Рачки: Со 5 нивоа на хартија
Животна средина