Хартиени кеси, (320x170x400)мм, кафена, 200 парчиња

3.500 ден со вклучен ддв

Модел: 26Л “supermarket”
Хартија: 80 г/м2 “virgin” KRAFT
Јачина: 12 кг
Рачки: Со 5 нивоа на хартија
Животна средина

Ова формат („26 литри“) е исто така достапен со понизок квалитет од нашиот вообичаен стандард.