Хартиени кеси, (320x220x260)мм, кафена, 175 парчиња

2.500 ден со вклучен ддв

Модел: 21Л “doggie bag”
Хартија: 80 г/м2 “virgin” KRAFT FSC
Јачина: –
Рачки: Со 5 нивоа на хартија
Животна средина