Хартиени кеси, (350x170x245)мм, бела, 200 парчиња

2.900 ден со вклучен ддв

Модел: 17Л
Хартија: 80 г/м2 “virgin” KRAFT WS
Јачина: –
Рачки: Со 5 нивоа на хартија
Животна средина