Хартиени кеси, (350x200x400)мм, бела, 200 парчиња

4.200 ден со вклучен ддв

Модел: 35Л
Хартија: 100 г/м2 “virgin” KRAFT
Јачина: 14 кг
Рачки: Со 5 нивоа на хартија
Животна средина