Хартиени кеси, (360x320x385)мм, кафена, 150 парчиња

3.800 ден со вклучен ддв

Модел: “Пица„ со рацки
Хартија: 110 г/м2 “virgin” KRAFT
Јачина: 20 кг
Животна средина