Хартиени кеси, (450x180x480)мм, бела, 200 парчиња

6.800 ден со вклучен ддв

Модел: 49Л
Хартија: 110 г/м2 “virgin” KRAFT
Јачина: 20 кг
Рачки: Со 5 нивоа на хартија
Животна средина