Хартиени кеси, (450x180x480)мм, кафена, 200 парчиња

5.900 ден со вклучен ддв

Модел: 49Л
Хартија: 110 г/м2 “virgin” KRAFT
Јачина: 20 кг
Рачки: Со 5 нивоа на хартија
Животна средина

Категорија