fbpx

Ne shesim qese letre

Kesanova ДОО bën qese letre sipas dëshirës suaj. Ne ofrojmë qese të bardha ose ngjyrë kafeje, ekologjike, me ose pa dorëza, me ose pa printim shumëngjyrësh, në më shumë formate dhe për një shumëllojshmëri të qëllimeve.

Telefononi për ofertë ose ndonjë informacion tjetër në numrin 076 420 010

Kesanova ДОО është me seli dhe e regjistruar në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Ne jemi shumë konkurrues në kontekstin e: