fbpx

Qese te reja për degën e ushqimit

Sot KESANOVA lançon një format të ri standard. Qese jonë me ngjyrë kafe 16L tani është në tregun maqedonas.

16L paper bag @ KESANOVA ДОО
16L paper bag @ KESANOVA ДОО

Qese e re “take away” 16L nga KESANOVA është një qese “block bottom” e bërë në ngjyrë kafe Virgin KRAFT, e ndarë midis 80% e virgjër dhe 20% e ricikluar.

Qesja mund të shërbejë për shumë qëllime, por me shumë mundësi është e përshtatshme për vendet maqedonase “take away”, ku thasët e bukës duket se përdoren në mungesë të qeseve të ndërtuara për qëllime “take away”.

Meqenëse qesja është mjaft e fortë, qesja do të përshtatet në mënyrë perfekte edhe për tregjet e gjelbra. Kjo është e rëndësishme nëse dhe kur mbajtësit e tregut do të fillojnë të kërkojnë një alternativë ndaj plastikës.

Ne kemi një ofertë të mirë për ju

Ju merrni një kuti me qese “brick bottom” (me fund ne forme te tulles) 25L të pa print në KRAFT ngjyrë kafe për vetëm 3200 denarë, përfshirë DDV. Ka 200 në një paketë.

25L qese letre @ KESANOVA DOO
25L qese letre @ KESANOVA

Qeset me fund ne forme te tulles (“brick bottom”) 15L në KRAFT ngjyrë kafe janë 32 cm të gjera, 35 cm të larta dhe 17 cm në anën e palosshme. Qeset kanë doreza të sheshta. Natyrisht, ju gjithashtu mund t’i merrni ato me printim.

Qeset 25L janë krijuar për qëllime pakicë. Ata kanë një kapacitet të testuar të ngarkesës prej 10 kg, sepse ato janë bërë nga të paktën 90% letër të virgjër.

Ne mund të dorëzojmë

Aktualisht, qeset “brick bottom” janë në kërkesë të madhe në tregun botëror sepse qeset plastike janë të ndaluara në gjithnjë e më shumë vende. Edhe në Maqedoni, të paktën një nga zinxhirët kryesorë të shitjes me pakicë ka probleme furnizimi. Por mos e humbni shpresën. Ne ende i kemi ato!

Ne kemi qese në të bardhë dhe kafe në magazinë, në formatet 5L, 6L, 8L, 10L,12L, 15L, 17L qese per lulet, 21L, 26L, 30L, 35L, 49L si dhe qese Take Away dhe qese pica me dhe pa dorezë. Me së pari erdhi, shërbeu i pari.

Ne bashkëpunojmë me ТРОДАТ

Ne bashkëpunojmë me Тродат Печат Гравер ДОО, i cili jep një zbritje prej 10% në një pullë kur keni blerë qese të pa print në KESANOVA.

Kjo është veçanërisht e rëndësishme nëse logoja ose motivi juaj ka vetëm një ngjyrë të vetme, nëse nuk doni të paguani për printime dhe nëse keni kohë të vulosni vetë qese.

Ju ndoshta mund t’i merrni ato sot. Telefononi ose shkruani në numrin 076 420 010, shkruani në info@kesanova.mk ose …

Ne kemi një ofertë të mirë për ju

Ju merrni një kuti me qese “brick bottom” (me fund ne forme te tulles) 15L të pa print në KRAFT ngjyrë kafe për vetëm 3600 denarë, përfshirë DDV. Ka 250 në një kuti.

15L Qese letre
15L qese letre @ KESANOVA

Qeset me fund ne forme te tulles (“brick bottom”) 15L në KRAFT ngjyrë kafe janë 25 cm të gjera, 34 cm të larta dhe 15 cm në anën e palosshme. Qeset kanë doreza të sheshta. Natyrisht, ju gjithashtu mund t’i merrni ato me printim.

Qeset 15L janë krijuar për qëllime pakicë. Ata kanë një kapacitet të testuar të ngarkesës prej 6½ kg, sepse ato janë bërë nga të paktën 90% letër të virgjër.

Ne mund të dorëzojmë

Aktualisht, qeset “brick bottom” janë në kërkesë të madhe në tregun botëror sepse qeset plastike janë të ndaluara në gjithnjë e më shumë vende. Edhe në Maqedoni, të paktën një nga zinxhirët kryesorë të shitjes me pakicë ka probleme furnizimi. Por mos e humbni shpresën. Ne ende i kemi ato!

Ne kemi qese në të bardhë dhe kafe në magazinë, në formatet 5L, 6L, 8L, 10L, 12L, 17L qese per lulet, 21L, 25L, 26L, 30L, 35L, 49L si dhe qese Take Away dhe qese pica me dhe pa dorezë. Me së pari erdhi, shërbeu i pari.

Ne bashkëpunojmë me ТРОДАТ

Ne bashkëpunojmë me Тродат Печат Гравер ДОО, i cili jep një zbritje prej 10% në një pullë kur keni blerë qese të pa print në KESANOVA.

Kjo është veçanërisht e rëndësishme nëse logoja ose motivi juaj ka vetëm një ngjyrë të vetme, nëse nuk doni të paguani për printime dhe nëse keni kohë të vulosni vetë qese.

Ju ndoshta mund t’i merrni ato sot. Telefononi ose shkruani në numrin 076 420 010, shkruani në info@kesanova.mk ose …