fbpx

12L (250x200x260)mm

Qese letre 12L
12L qese letre @ KESANOVA DOO

Kjo qese prodhohet në KRAFT të bardhë ose kafe, 80 g/m2. Dorezat e sheshta janë montuar brenda. Letra jonë KRAFT është së paku 90% “virgin paper”. Kjo është një garanci e forcës maksimale.

Kjo qese është bërë me porosi për shumë nga tabaka me burger dhe fletë metalike të përdorura nga restorantet dhe hotelet në Maqedoninë e Veriut.

Çmimet tona për numra më të vegjël (100 <x <10.000) përfshijnë shtypjen shumëngjyrëshe përpara me anë të bojës CMYK. Asnjë klishe nuk është e nevojshme në këtë rast, vetëm një skedar i vektorizuar, i dorëzuar nga klienti.

Çelësi i masave: Gjerësia x foldside x lartesia.

Për skemat e pajtimit ose numrat e madh (print-flex) telefononi ose dërgoni email për një marrëveshje të veçantë.

Të gjitha formatet standarde.