fbpx

Çmimet

Çmimet tona ndryshojnë varësisht nga numri i qeseve të porositura si dhe formati i zgjedhur.

Nëse dëshironi të blini qese me print, çmimet varen gjithashtu nga cila teknologji zbatohet në rastin tuaj. Ne përdorim print flexo për sasi më të mëdha (10.000+) dhe printim digjital për sasi më të vogla (deri në 10.000).

Kërko çmim të shpejtë indikativ për sasi më të vogla me printim

Për sasi më të vogla të prodhuara me anë të printimit dixhital, çmimi është i njëjtë, pa marrë parasysh numrin e ngjyrave të printimit. Në përgjithësi, qeset më të vogla janë më lirë, ndërsa formatet më të mëdha kushtojnë më tepër.

Dërgo SMS ne +389 076 420 010 me të dhëna për formatin e zgjedur dhe numrin - si ne shembullin më lartë.
Dërgo SMS ne +389 076 420 010 me të dhëna për formatin e zgjedur dhe numrin – si ne shembullin më lartë.

Na kontaktoni drejtpërdrejt për çmimet e sasive më të mëdha të qeseve të letrës me print

Shkoni në dyqanin e internetit për çmimet pa printim

Ne gjithashtu ofrojmë qese të pa print në sasi të paracaktuara. Mund të blini përmes dyqanit tonë të internetit ose të na kontaktoni direkt. Qeset janë të paketuara në kuti ose tufa të lidhura. Sasitë fikse ndryshojnë nga 150 në 600 dhe varen nga madhësia e qeseve.

Trodat

Nëse preferoni të vulosni qeset tuaja vetë, ju lutemi vini re se ne bashkëpunojmë me ТРОДАТ ПЕЧАТ ГРАВЕР.

Blini qeset tona të pa shtypura, sillni dëshminë tuaj të pagesës në ТРОДАТ ПЕЧАТ ГРАВЕР dhe do të merrni një zbritje prej 10% në vulën tuaj të qeseve të letrës.