fbpx

“Pica” (360x320x455)mm, pa doreza

Qese pica pa doreza @ KESANOVA DOO
Qese pica pa doreza @ KESANOVA DOO

Kjo qese prodhohet në ngjyrë kafe KRAFT, 100 g/m2. Letra KRAFT është ”virgin paper” e cila garanton forcën maksimale.

“Pica” është bërë me porosi për shumë prej kutive të picave përdorura nga restorantet dhe hotelet në Maqedoninë e Veriut.

Qese pica pa doreza @ KESANOVA DOO
Qese pica pa doreza @ KESANOVA DOO

Çmimet tona për numra më të vegjël (100 <x <10.000) përfshijnë shtypjen shumëngjyrëshe përpara me anë të bojës CMYK. Asnjë klishe nuk është e nevojshme në këtë rast, vetëm një skedar i vektorizuar, i dorëzuar nga klienti.

Çelësi i masave: Gjerësia x foldside x lartesia.

Për skemat e pajtimit ose numrat e madh (print-flex) telefononi ose dërgoni email për një marrëveshje të veçantë.

Qese pica me doreza.

Të gjitha formatet standarde.