fbpx

“Take Away” (350x170x350)mm

Qese letre "Take Away"
“Take Away” qese letre @ KESANOVA DOO

Kjo qese prodhohet në ngjyrë kafe KRAFT, 80 g/m2. Letra jonë KRAFT është së paku 90% “virgin paper”. Kjo është një garanci e forcës maksimale.

“Take Away” është bërë me porosi për shumë nga tabaka me burger dhe fletë metalike të përdorura nga restorantet dhe hotelet në Maqedoninë e Veriut

Çmimet tona për numra më të vegjël (100 <x <10.000) përfshijnë shtypjen shumëngjyrëshe përpara me anë të bojës CMYK. Asnjë klishe nuk është e nevojshme në këtë rast, vetëm një skedar i vektorizuar, i dorëzuar nga klienti.

Çelësi i masave: Gjerësia x foldside x lartesia.

Për skemat e pajtimit ose numrat e madh (print-flex) telefononi ose dërgoni email për një marrëveshje të veçantë.

Të gjitha formatet standarde.