fbpx

Ohri pajiset me eko qese ushqimi

Nga ky sezon, Ohrid Hоlidays prezanton qese letre për ushqim. Tur organizatori i njohur dëshiron të materializojë idealet e tij ekologjike, dhe tani turistët nga brenda dhe jashtë vendit marrin drekën e tyre në paketime miqësore me mjedisin.

Qesja elegante e letrës 12itërshe e Ohrid Holidays përshatet mire me liqenin e bukur të Ohrit. Duke filluar nga sezoni veror 2019, kjo qese praktike ushqimi do të shoqërojë mijëra turistë.

Qesja elegante e letrës 12itërshe e Ohrid Holidays përshatet mire me liqenin e bukur të Ohrit. Duke filluar nga sezoni veror 2019, kjo qese praktike ushqimi do të shoqërojë mijëra turistë.

Çdo vit, Ohrid Holidays organizon turne për më shumë se 10,000 mysafirë nga brenda dhe jashtë vendit. Shpesh, turistët pajisuen me drekën e paketuar para se të dërgohen në Manastir, Matka, në Shën Naum (Sveti Naum) ose në destinacione të tjera të njohura gjithandej në Maqedoninë Veriore.

“Ne nuk mund me përgjegjësi ti përcjellim mysafirët tanë gjithandej në vend me qese plastike”, thotë drejtori Chelik Asim.

“Ne jemi plotësisht të vetëdijshëm se natyra e mahnitshme e zonës së Liqenit të Ohrit është jeta jonë. Ne jetojmë sipas natyrës, vlerësojmë natyrën dhe ne do të dëshironim të kujdesemi për natyrën tonë dhe për ambientin jetësor në përgjithësi “.

Terheqje turistike

Sipas traditës, turistët nga Holanda janë mysafirë të shpeshtë rreth liqenit të Ohrit. Ohrid Holidays janë organizatorë udhëtimesh dhe partnerë me TUI të Holandës.

“Mysafirët tanë holandezë dhe perëndimorë janë shumë më të vetëdijshëm përambientin jetësor se sa mesatarja këtu në Maqedoni dhe nuk kanë dëshirë të shohinambalazh plastike nëer ambientet e ndryshme dhe në natyrë”, thotë Chelik Asim, dhe vazhdon:

“Ne pajtohemi dhe ne të gjithë duam ta parandalojmë atë, prandaj tani ndërmarim hapin tonë të vogël. Kërkesa holandeze në fakt na ka ndihmuar të na shtyjë në drejtim të kërkimit të një zgjidhjeje më miqësore ndaj ambientit – si qeset e letrës. “

Ohrid Holidays shfrytëzojnë qese 12L

Në KESANOVA ju mund të gjeni madhësi të përshtatshme standard të qeseve të letrës kur bëhet fjalë për ushqime të paketuara apo ushqim për të marrë me vete.

Ohrid Holidays zgjedhi një qese ngjyrë kafe prej 12 litrash. Fundi i qeses ka dimensione 250×200 mm. Kjo është një madhësi e mirë për sanduiçë të ndryshëm dhe ushqime të vogla dhe të mëdha.

Dimensionet e mëposhtme përshtaten me një mori standardesh në paketimin e hamburgerëve, paqetëve nga alumini dhe paketimeve të tjera ushqimore që gjenden në versione më pak ose më shumë të përshtatshme për mjedisin.

Çmimet në KESANOVA nuk mvaren nga numri i ngjyrave të shtypura në qese. Ohrid Holidays shfrytëzojnë plotësisht këtë me logon e shumëngjyrëshme të tyre.

Faktet për qesen ngjyrë kafe 12 litërshe nga KESANOVA:

  • Bio-degradueshme
  • Pa ose me gjurmë të ulët të dioksid karbonit
  • Reciklabil
  • Në vigjile te ligjeve anti-plastikës
  • Shton besueshmërinë tuaj
  • Shton vizibilitetin tuaj
  • Fije të gjatë dhe të fortë primare
  • Për përdorim të shumëfishtë E zëvendëson plastikën
  • E zëvendëson plastikën