fbpx

Pastruesi i parë Flexo Wash anilox në Maqedoninë Veriore

Tringa është shtëpia botuese e para në Maqedoninë Veriore që posedon makinën Flexo Wash anilox për pastrim. Modeli FW2000M është në funksion nga kjo javë.

FW2000M
FW2000M @ Tringa

Pastruesi anilox FW2000M tani është vendosur në “Tringa Design & Flexo” afër Tetovës. Tringa është një kompani në pronësi të familjes, në zgjerim dhe largpamëse, që printon flexo dhe offset.

Pastruesi anilox e ka dëshmuar tashmë vlerën e tij, pasi  qe testi u krye me anilox mjaft të sfiduar. profesionistët do të identifikohen nga këto foto, rezultatet ishin mbresëlënëse – ashtu siç pritej.

Përputhja me nevojat e printerëve në mbarë botën

Flexo Wash ofron zgjidhje inovative dhe me cilësi të lartë pastrimi për të kënaqur nevojat e printerëve në mbarë botën.

Zgjidhjet Flexo Wash sigurojnë cilësi të qëndrueshme printimi dhe produktivitet të lartë, duke u fokusuar në kushtet e sigurta të punës dhe në qëndrueshmërinë.

Me 30 vjet zhvillim të teknologjisë inovative të pastrimit, Flexo Wash mbulon të gjitha llojet e makinerive të pastrimit si për lëngjet e pastrimit me tretës ashtu edhe për ato jo tretës – dhe njësitë e fundit të pastrimit me lazer si një alternativë pa mbeturina.

Kesanova Doo është një agjent Flexo Wash në Kosovë, Shqiperi dhe Maqedoninë e veriut