fbpx

E-commerce

Shumica e qese tona janë të përshtatshme për E-commerce, por 6L, 8L dhe 26L janë më të njohurit, ndërsa “Take Away”, 12L dhe 21L janë më të përdorurit kur bëhet fjalë për ushqimet e gatshme.

Qese e letrës përdoren për transportin e produkteve të shëndetit dhe bukurisë, për shpërndarjen e groceries dhe për furnizim ushqimi.

Qese për eCommerce
Qese për eCommerce @ KESANOVA DOO